SAAB V4 Forum
SAAB V4 Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 General Information
 News
 Error message after posting
 New Topic  Reply to Topic 
 Printer Friendly 
AuthorPrevious Topic Topic Next Topic 

Derek
V4 Guru

United Kingdom
1855 Posts

Posted - 01 Mar 2019 :  11:53:23 Show Profile Reply with Quote
An error occurred on the server when processing the URL. Please contact the system administrator.
If you are the system administrator please click here to find out more about this error.

The above message appears after posting a message. I thought that it had been fixed but it seems to be back. I'm guessing that is why we are getting a lot of repeated post as you think it hasn't posted and repost it. I've seen 4 repeats. I've done it myself but now know to ignore it as the message will appear normally.

Sod's law and the message didn't appear when I posted this but I'm not saying it won't appear when I save this edit!


Edited by - Derek on 01 Mar 2019 11:54:54

v4admin
Forum Admin

United Kingdom
421 Posts

Posted - 03 Mar 2019 :  17:23:34 Show Profile Visit v4admin's Homepage Reply with Quote
Hi
yes I am still seeing occasional issues like this since the problems last month, I will continue to chase my supplier!
Go to Top of Page
 Previous Topic Topic Next Topic 
 New Topic  Reply to Topic 
 Printer Friendly 
Jump To: 
Snitz Forums 2000
SAAB V4 Forum© 2000-04 Snitz CommunicationsGo To Top Of Page